Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 58χρονος που έπεσε στο κεφάλι του μάρμαρο από μπαλκόνι Ημερομηνία:
Σήμερα 23/5/2025, 09:36 - Εμφανίσεις: 17
Για τη ζωή του παλεύει ένας 58χρονος άνδρας στην Πάτρα, ο οποίος περπατούσε αμέριμνος με τη γυναίκα του σε πεζοδρόμιο της πόλης όταν μεγάλα κομμάτια μάρμαρο αποκολλήθηκαν από μπαλκόνι και έπεσαν στο κεφάλι του.
Το σοκαριστικό ατύχημα κατεγράφη το βράδυ της Πέμπτης επί της οδού Γούναρη στη διασταύρωση με τη Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, ενώ το σημείο παραμένει αποκλεισμένο με κορδέλες και ειδική σήμανση.
Ο 58χρονος χειρουργήθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται «οριακή»googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Αστυνομικοί στο σημείο όπου προσγειώθηκαν τα μάρμαρα από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου (Πηγή: The Best) Όπως τονίζει το Tempo24, τα μαρμάρινα κομμάτια έπεσαν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας της περιοχής.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Αγ.
Ανδρέας» στην Πάτρα.
Εκεί κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου εκτάκτως μπήκε στο χειρουργείο καθώς η κατάστασή του θεωρείτο ιδιαιτέρως κρίσιμη.
Πάτρα: «Οριακή» η κατάστασή του Όπως προκύπτει από την ίδια πηγή, ο 58χρονος που κρατά υποκατάστημα στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων παραμένει σε οριακή κατάσταση και η κατάστασή του επανεκτιμάται διαρκώς.
Πυροσβεστικό όχημα στο σημείο και αστυνομικοί στο μπαλκόνι από όπου έπεσαν τα μάρμαρα στην Πάτρα (Πηγή: The Best) Στο σημείο του ατυχήματος, έφτασε άμεσα και η Πυροσβεστική με ειδικό όχημα γερανοφόρο όχημα.
Οι άνδρες απομάκρυναν με ασφάλεια και άλλο κομμάτι μάρμαρο που ήταν επικίνδυνο να πέσει....